Geef uw gevel een facelift

Is uw gevel aan een opfrisbeurt toe? Hoogtijd om kennis te maken met de diensten van Hermans Jan bvba uit Zoersel. Wij hebben het materiaal, de knowhow en de ervaring in huis om uw gevel te renoveren en restaureren. Bij gevelrenovatie inspecteren we in de eerste plaats de staat van de gevel. In sommige gevallen is het nodig om oude voegen te verwijderen. Dit doen we door slijpen of hakken.

Diverse kleuren

We bieden onze klanten verschillende kleuren van voegen aan.  Niet alleen grijstinten maar ook zwart of beige behoort tot de opties. We zijn  gespecialiseerd in het kaleien van gevels. Het uitzicht lijkt op beschildering, maar er wordt geen verf gebruikt, wel cement. We zorgen ook voor een siliconenbehandeling tegen vocht. Door de behandeling met een waterafstotend product kan u langer genieten van een mooie gevel. Daarnaast kan u ons ook inhuren voor het chemisch reinigen van uw gevel. We spuiten het vuil en mos af met een hogedrukreiniger. Zo maakt uw gevel opnieuw een frisse indruk.

Nog vragen over gevelrenovatie? Of gericht advies nodig over voegwerken of schouwrenovatie? Neem gerust contact op. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs.

Hermans Jan bvba
Jukschot 80 - 2980 Zoersel (België)
03 385 06 67
0473 89 31 37
Back to Top